Dobře vidíme jen srdcem. To, co je podstatné, je pro oči neviditelné. (Antoine de Saint-Exupéry)

Jak jsem vyhrála v kafemlýnku

25. 10. 2018 14:08
Rubrika: Nezařazené

Některé maminky na rodičovské dovolené a samozřejmě ne jen maminky, ale i tatínci, babičky, dědečkové a jiné příbuzenstvo, které je v úterý dopoledne doma si občas pustí na rádiu Proglas pořad Kafemlýnek. 

Já osobně jsem si tento pořad dost oblíbila, tak se i někdy připojím do soutěže, která je skoro pokaždé vyhlášená. 20. března tomu bylo taky tak. I když tento den byl zrovna v mém životě vyjímečný.

Byla jsem na konci těhotenství a nasoupila jsem na vyvolání porodu. Neměla jsem z toho dobrý pocit, přece jen není nad přirozený porod. Tak abych se alespoň trochu rozptýlila, pustila jsem si oblíbený pořad na telefonu. A když už jsem poslouchala, tak jsem se i zapojila do soutěže:). Myslím, že paní moderátorka tehdy říkala, že nemá zrovna nejšťastnější den. Konec jsem zrovna neslyšela, protože už mi to bolesti a personál na pokoji nedovolovali dále poslouchat, tak jsem ani neměla tušení, kdo co vyhrál. Jaké ale bylo mé překvapení, když po porodu jsem si přečetla sms, gratulujeme k výhře, pošlete prosím zprávu s vaší adresou:).

A co jsem vyhrála? 

Hlavně zdravého, krásného chlapečka :-* a výbornou knížku, kterou teď předčítám dětem před spaním Ella ve škole.

Zobrazeno 650×

Komentáře

Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona signály.cz